Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

loop.a.life

loop a life

Ontdek onze circulaire modecollectie, volledig duurzaam en lokaal geproduceerd. Wij streven ernaar om de textielindustrie te transformeren door de afvalberg van kleding te verminderen, waardevolle materialen nieuw leven in te blazen en zoveel mogelijk bedrijven en consumenten te inspireren om mee te doen. Bij ons staat continue productontwikkeling en samenwerking met partners centraal, waardoor lokale textiele reststromen worden omgezet in prachtige, nieuwe fashion- en interieurproducten. Doe met ons mee en maak van afval weer waardevolle grondstoffen!

Ontdek onze circulaire mode: 100% duurzaam en lokaal geproduceerd

Bij ons draait alles om het creëren van een circulaire textielindustrie. We willen de berg aan kledingafval verkleinen, waardevol materiaal een nieuw leven geven en zoveel mogelijk bedrijven en consumenten inspireren en ondersteunen om mee te doen. Hoe doen we dat? Door voortdurende productontwikkeling en nauwe samenwerking met onze partners, transformeren we lokale textiele reststromen in prachtige nieuwe fashion- en interieurproducten. Op die manier geven we afval een tweede kans als waardevolle grondstof en sluiten we samen de cirkel.

Ontdek nu onze circulaire modecollectie: duurzaam, stijlvol en helemaal in lijn met jouw waarden. Bij ons vind je kleding en interieurartikelen die met liefde en oog voor het milieu zijn gemaakt. Met trots presenteren we je een ecologische en trendy optie die jouw steun aan duurzaamheid benadrukt.

Doe met ons mee en draag bij aan een schonere, groenere wereld. Sluit je aan bij de circulaire beweging en maak een statement met jouw kledingkeuzes. Samen maken we een positieve impact op de textielindustrie en stimuleren we verandering. Laat zien dat stijl en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan!

Word onderdeel van onze circulaire community en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een betere toekomst. Kies bewust, kies voor circulaire mode.

  • Loop.a life Duurzaam Vest Easy Going Cardigan Dames - Turkoois

    Loop.a life Duurzaam Vest Easy Going Cardigan Dames - Turkoois

    Dit prachtige vest met bijzondere steken en lichaamsvolgende pasvorm is een moderne klassieker. De combinatie van het mooie grove breisel in deze mooie zand toon is prachtig. Het vest sluit met een stoere rits en heeft een opstaand boord bij de hals. Dit is met recht een essentiel. Duurzaam design en duurzaam geproduceerd. Zonder water, zonder verfstoffen en zonder chemicaliën. Gemaakt van lokaal ingezamelde textiel restanten. Details: * 100% gerecycled * Compositie: 70% wol | 30% Polyamide * Kleur op foto: Seagreen. Ook verkrijgbaar in Sand.