Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Kaly Ora

kaly ora

Ontdek Kaly Ora, het duurzame modemerk dat streeft naar een positieve impact op het milieu en eerlijke productiepraktijken hanteert. Met gebruik van milieuvriendelijke materialen en veelzijdige ontwerpen, biedt Kaly Ora stijlvolle en unieke kledingstukken die je met trots kunt dragen. Ondersteun de beweging naar een groenere en eerlijkere mode-industrie met de duurzame mode van Kaly Ora.

Ontdek het duurzame modemerk Kaly Ora, opgericht door Flore en Trang, twee gepassioneerde individuen die elkaar ontmoetten tijdens hun werk in Bangkok. Gedesillusioneerd door de gangbare praktijken in de kledingindustrie, besloten ze bij hun terugkeer naar België een merk op te richten dat de normen opnieuw definieert.

Milieuvriendelijkheid staat centraal bij Kaly Ora. De gebruikte materialen, zoals ECONYL® (gemaakt van gerecycled nylon) en SEAQUAL® (vervaardigd uit 100% gerecycled polyester garen), weerspiegelen hun toewijding aan duurzaamheid. Bovendien zijn veel ontwerpen zo veelzijdig dat je ze op twee manieren kunt dragen, waardoor het gevoel van een 'nieuwe' bikini behouden blijft zonder dat je steeds een nieuwe hoeft te kopen.

Kaly Ora hanteert een bewuste productiebenadering, waarbij ze in kleine hoeveelheden produceren om overproductie te voorkomen. Hierdoor wordt niet alleen de ecologische voetafdruk verminderd, maar krijgen klanten ook exclusieve en unieke stukken.

Eerlijke productiepraktijken staan hoog in het vaandel bij het merk. De kleding wordt vervaardigd in kleine ambachtelijke werkplaatsen in Bali en Istanbul. Op hun website kun je gedetailleerd inzicht krijgen in de kostenstructuur van elk product, waardoor transparantie en vertrouwen in de consument worden versterkt.

Verwen jezelf met stijlvolle en duurzame mode van Kaly Ora, waar elk stuk een verhaal vertelt en een positieve impact heeft op zowel het milieu als de mensen die het maken. Ontdek de veelzijdigheid van hun collectie en draag bij aan een groenere en eerlijkere mode-industrie.

Direkt naar Kaly Ora

Kaly Ora assortiment

 • Calvi is het ondersteunende en verstelbare bikinitopje dat je deze zomer nodig hebt!

  Calvi is het ondersteunende en verstelbare bikinitopje dat je deze zomer nodig hebt! Dit ontwerp heeft een beugelbuste, volledig verstelbare bandjes die over je rug lopen voor een prachtige look en een perfecte pasvorm.
  • Volledig verstelbare riemen en rug
  • Beugel voor geweldige ondersteuning
  • Kriskras rug

  Deze stoffen zijn gerecycled, extra zacht, elastisch en ademend. Dankzij de vormvastheidstechnologie vormt het je lichaam. Dit stuk is omkeerbaar zodat je er nog twee keer van kunt genieten. MATEN Lola (in Pistachio) draagt maat Small, haar bh-maat is 75A (EU) / 90A (FR) en ze is 171 cm lang. Cindy (in Forest) draagt maat Large, heeft een bh-maat van 90C (EU) / 105C (FR) en is 180 cm lang.
 • Kaly Ora omkeerbare zwemkleding gemaakt van gerecycled oceaanplastic afval

  LÉA short Blue

  Kaly Ora is opgericht door Flore en Trang. Ze ontmoetten elkaar toen ze allebei in Bangkok werkten. Daar raakten ze zo gedesillusioneerd door wat ze tegenkwamen in de kledingindustrie, dat ze bij terugkomst in België besloten een merk op te richten dat de zaken anders doet.

  Milieuvriendelijk: Kaly Ora gebruikt materialen zoals ECONYL®, een materiaal gemaakt van gerecycled nylon en SEAQUAL®, dat is gemaakt van 100% post-consumer gerecycled polyestergaren. Daarnaast kun je veel ontwerpen ook aan twee kanten of op verschillende manieren dragen. Zo zorgen zij ervoor dat jij altijd het gevoel van een ‘nieuwe’ bikini kunt ervaren, zonder dat je een nieuwe hoeft te kopen.

  Ze produceren in kleine hoeveelheden om overproductie te voorkomen.

  Eerlijke productie: Het merk produceert in kleine werkplaatsen op Bali en Istanbul. Op hun website kun je zien waaruit de kosten van een product bestaan.

  Winkelen bij Kyla Ora