Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

collectie van bamboe en biologisch katoenen kleding, vervaardigd met zorg voor het milieu en respect voor eerlijke productie.

Nooboo

Ontdek de wereld van Nooboo, waar bamboe de hoofdrol speelt in milieuvriendelijke en eerlijk geproduceerde kleding. Van vochtregulatie tot antibacteriële eigenschappen, Nooboo biedt stijlvolle kleding met een positieve impact op de planeet. Plant samen met ons een groenere toekomst door te kiezen voor duurzame mode. Nooboo: kleding met een goed gevoel

 

Nooboo, opgericht door Amar de Winter, is dé bestemming voor liefhebbers van bamboe. In zijn zoektocht naar een alternatief voor katoenen basics raakte Amar gefascineerd door bamboe. Dit materiaal vereist aanzienlijk minder water dan katoen en is bovendien minder vatbaar voor ziektes, waardoor het gebruik van pesticiden overbodig is. Bamboe reguleert vocht, is ademend en heeft antibacteriële eigenschappen. Het laatste betekent dat je kleding minder vaak hoeft te wassen!

Milieuvriendelijk: Bij Nooboo maken ze voornamelijk gebruik van bamboe en biologisch katoen in hun producten. Het merk maakt ook gebruik van natuurlijke kleurstoffen, bijvoorbeeld afkomstig van mangobladeren.

Eerlijke productie: De bamboe komt van een plantage in Ubud, Bali, die wordt beheerd door lokale bewoners. De kleding wordt vervaardigd in Portugal en Indonesië.

Goed doel: Nooboo heeft een eigen stichting opgezet waarmee ze voor elke verkochte T-shirt een bamboeplant planten.

Ontdek de duurzame revolutie met Nooboo, waar stijl en ethiek samenkomen. Ontdek onze collectie van bamboe en biologisch katoenen kleding, vervaardigd met zorg voor het milieu en respect voor eerlijke productie. Geniet van de voordelen van ademende, antibacteriële kleding die minder vaak gewassen hoeft te worden. Draag bij aan een groenere toekomst met Nooboo, jouw keuze voor mode met een positieve impact.

Assortiment Nooboo

Winkelen bij Nooboo