Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Afka: Duurzame Mode met Een Twist van Creativiteit

Afka

Afka: Duurzame Mode met Een Twist van Creativiteit

Afka: Duurzame Mode met Een Twist van Creativiteit

Ontdek de unieke wereld van Afka, opgericht door Vendula Niklová in 2022. Met een achtergrond als telg uit een familie van kleermakers, begon ze al op jonge leeftijd stoffen samen te voegen die in het atelier lagen. Tijdens haar opleiding aan de designschool kwam de inspiratie: "Waarom geld uitgeven aan gloednieuw materiaal als ik kan hergebruiken wat ik al heb? En waarom stoppen bij één definitieve look, als ik de creativiteit van de drager bij het proces kan betrekken?". Met deze gedachte richtte ze Afka op.

Winkelen bij Afka

Welkom bij Afka, waar duurzaamheid hand in hand gaat met creativiteit. Oprichter Vendula Niklová, opgegroeid in een familie van kleermakers, brengt haar liefde voor hergebruik tot leven in unieke kledingstukken. Bij Afka worden overgebleven materialen nieuw leven ingeblazen, wat resulteert in mode die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook een verfrissende twist biedt aan elke drager.

Eco-vriendelijkheid: Afka transformeert deadstock-materialen tot nieuwe items, waardoor de ecologische voetafdruk wordt verkleind. Wat het nog specialer maakt, is dat de kledingstukken zich aanpassen aan de drager, zodat je één item op verschillende manieren kunt dragen. Duurzaamheid ontmoet veelzijdigheid in elke creatie van Afka.

Eerlijke en Lokale Productie: Onze kleding wordt vervaardigd in een ambachtelijk atelier in Praag, Tsjechië. Bij Afka geloven we in eerlijke arbeid; daarom betalen we een salaris dat meer dan twee keer het minimumloon is. Bovendien zijn onze werknemers verenigd in een vakbond, waardoor we samen streven naar ethische en lokale productiepraktijken.

Dompel jezelf onder in de wereld van Afka en ontdek hoe mode, duurzaamheid en creativiteit samenkomen om een unieke en verantwoorde winkelervaring te creëren.

Winkelen bij Afka

Assortiment Afka

Informatie Geen overeenkomende items gevonden