Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

ADUH

ADUH | Duurzame Kleding Met Indonesische Invloeden.Ontdek jouw roots en omarm de Indische cultuur met ADUH - Duurzame Mode en Levensstijl

Bij ADUH zijn we er trots op anderen te inspireren om hun afkomst te herontdekken. Als merk keren we terug naar onze roots, gedreven door de veelzijdige en gastvrije Indische cultuur. Onze oprichters, met een Indische achtergrond, kennen de warmte en openheid van de Indonesische cultuur. Bij ADUH staat familie centraal, in de ruimste zin van het woord. Het gaat verder dan bloedverwantschap; het draait om vriendschap, samenkomen en verbinding maken - een zelfgekozen familie. Via onze kleding en levensstijl willen we deze waarden delen en mensen met elkaar verbinden, zodat zij kunnen laten zien wie ze werkelijk van binnen zijn. Onze missie is om mensen te inspireren hun afkomst te herontdekken en dit uit te drukken door middel van eerlijke, duurzame kleding.

Duurzaamheid staat bij ons voorop. ADUH is een slow fashion merk, waarbij duurzaamheid de kern van onze benadering vormt. Onze eerlijke kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt op verantwoorde wijze geproduceerd. We zijn trots op ons product, en door te kiezen voor de ecologische kleding van ADUH draag je bij aan eerlijke en duurzame productie.

Hoe wordt de fair trade kleding van ADUH geproduceerd? Duurzame productie staat centraal bij ADUH, waarbij we respectvol omgaan met materialen, het productieproces en het milieu. Onze kleding wordt vervaardigd in GOTS-gecertificeerde fabrieken in Dakha, Bangladesh, goedgekeurd door de Fair Wear Foundation. Het gebruikte materiaal is 100% biologisch katoen, wat minder water en geen chemicaliën vereist. Restanten katoen worden niet verspild; in lijn met onze duurzame visie worden deze snijresten gerecycled tot nieuwe modeproducten.

Ontdek ADUH en draag bij aan een eerlijke en duurzame toekomst. Je kunt bovendien achteraf veilig betalen met Klarna. Maak een statement met jouw stijl en verbind je met de rijke Indische cultuur. Welkom bij ADUH - waar jouw roots samenkomen met duurzame mode!

Informatie Geen overeenkomende items gevonden