Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Duurzame Mode voor de Echte Levensgenieters: Ontdek The Driftwood Tales

The Driftwood Tales

The Driftwood Tales"Ervaar het comfort van Five Line Label en ontdek de essentie van zelfexpressie met kleding die jouw ware identiteit weerspiegelt. The Driftwood Tales, ontstaan als een droom in Bali en tot leven gebracht in Amsterdam, biedt duurzame kleding voor moedige individuen die zich laten leiden door de stroom van het leven. Ontdek een collectie voor mensen met verhalen, mensen die weten waar ze naartoe gaan, mensen die écht leven!"

Fair Trade: "Bij The Driftwood Tales staat eerlijke handelsproductie centraal. Ze zijn transparant over hun leveranciers en produceren een groot deel van hun collectie in India met Chetna Organic gecertificeerd katoen. De fabriek is Fairtrade, SA8000 en GOTS gecertificeerd. Soms werken ze ook samen met kleine huisfabrieken, ondersteund door grotere GOTS gecertificeerde fabrieken voor grote bestellingen."

Milieuvriendelijk: "De kenmerkende collectie, gemaakt van het zachtste Chetna Organic gecertificeerd katoen, en de basiscollectie van gerecycled materiaal dragen bij aan een verminderde ecologische voetafdruk. The Driftwood Tales houdt toezicht op de productie in India om eerlijke arbeidsomstandigheden te waarborgen."

Vegan: "Alle collecties van The Driftwood Tales zijn volledig veganistisch, waarbij ze bewust kiezen voor diervriendelijke materialen en productiemethoden."

Twitterwoorden: #DuurzameMode #EcoFashion #FairTradeKleding #VeganCollectie #IdentiteitExpressie #LeefBewust #DriftwoodTales

Pakkende Twitterzin: "Ontdek de ware essentie van duurzame mode met The Driftwood Tales! Laat je leiden door de stroom van het leven en uiten wie je werkelijk bent. #DuurzameMode #EcoFashion #DriftwoodTales"

Winkelen bij  The Driftwood Tales

Assortiment The Driftwood Tales

 • Broekpak - gerecycled katoen - navy blauw

  Broekpak gerecycled katoen navy blauw

  Comfortabel en eerlijk gemaakt broekpak van gerecycled katoen. Het pak kan op verschillende hoogtes vastgezet worden en heeft twee diepe steekzakken.

  Gemaakt onder leiding van Pak Ketut en Ibu Komang en de meg en draagt maat S.

  nsen uit hun dorp vlakbij Tabanan, Bali.

  Ons model is 170cm lan

  Vegan
  100% gerecycled katoen
  Made in Bali

  Naar dit broekpak

   

  The Driftwood Tales

  "Ervaar het comfort van Five Line Label en ontdek de essentie van zelfexpressie met kleding die jouw ware identiteit weerspiegelt. The Driftwood Tales, ontstaan als een droom in Bali en tot leven gebracht in Amsterdam, biedt duurzame kleding voor moedige individuen die zich laten leiden door de stroom van het leven. Ontdek een collectie voor mensen met verhalen, mensen die weten waar ze naartoe gaan, mensen die écht leven!"

  Meer over The Driftwood Tales

   

  Duurzame en fair trade mode

  Duurzame en fair trade mode is tegenwoordig een steeds belangrijker onderwerp geworden in de modewereld. Het gaat niet alleen om het produceren van kleding, maar ook om het verantwoordelijk omgaan met het milieu en de arbeidsomstandigheden van de werknemers die de kleding maken. Het doel van duurzame en fair trade mode is om ervoor te zorgen dat de hele keten van productie tot en met verkoop op een eerlijke en duurzame manier gebeurt.

  Bij duurzame mode wordt er rekening gehouden met de impact op het milieu. Dit betekent dat er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen of gerecycled polyester. Ook wordt er gekeken naar het verminderen van afval en het vermijden van schadelijke chemicaliën tijdens de productie.

  Meer over Duurzame en fair trade mode

  {article title="Gerecycled katoen"}{/article}