Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

G-Star RAW

G-Star RAW is het moderne denim merk.
Al meer dan 25 jaar is G-Star een denimpionier: het concept van 3D-denim en toewijding aan onbewerkte, onbehandelde denim. De filosofie van G-Star is altijd 'Just the Product' geweest. De focus ligt op denim vakmanschap en innovatie.

Wie we zijn
Sinds de oprichting van G-Star RAW in 1989 is de filosofie altijd 'Just the Product' geweest. vakmanschap met street level edge om een ​​nieuwe denimsector te creëren; de positionering van onbewerkte, onbehandelde denim als draagbaar en wenselijk materiaal; en de evolutie van het kenmerkende denimsilhouet van G-Star, door het toepassen van architectonisch en 3D-denken in denimconstructies.
Naast zijn uitstekende innovatieve ontwerpen, staat G-Star RAW ook bekend om zijn grote empathie voor hun rol en verantwoordelijkheid binnen de mode: G-Star erkent de noodzaak om naar duurzame oplossingen te kijken en overweegt daarom zorgvuldig de materialen die voor haar producten worden gebruikt. Als voorbeeld lanceerde G-Star de 'RAW FOR THE OCEANS'-lijn, gemaakt van gerecycled oceaanplastic en samengesteld door Pharrell Williams

 • G-star raw op black friday tot 50% korting

  G-star raw op black friday tot 50% korting

   

  Over G-star raw

  G-Star RAW is het moderne denim merk. Al meer dan 25 jaar is G-Star een denimpionier: het concept van 3D-denim en toewijding aan onbewerkte, onbehandelde denim. De filosofie van G-Star is altijd 'Just the Product' geweest. De focus ligt op denim vakmanschap en innovatie.

  meer over G-star raw

  Duik in de Overvloed van Black Friday Aanbiedingen!

  Terwijl de feestdagen naderen, komt ook het moment waarop koopjesjagers hun hart ophalen: Black Friday! Dit fenomenale evenement staat synoniem voor ongekende kortingen, adembenemende deals en een ware overvloed aan mogelijkheden om je verlanglijstje af te vinken. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologische snufjes, modieuze kleding, huisinrichting of cadeautjes voor je dierbaren, Black Friday biedt een scala aan aanbiedingen die elke shopper in vervoering brengen.

  Meer Black Friday Aanbiedingen