Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Bambocks

Bambocks2

Comfortabele Duurzame Kleding van Bamboe en Biologisch Katoen

Bambocks biedt jou de perfecte combinatie van comfort en duurzaamheid met hun hoogwaardige sokken, boxershorts en t-shirts gemaakt van bamboe en biologisch katoen. Ontdek onze passie voor duurzame producten en stap aan boord van onze milieuvriendelijke reis

"Eén keer bamboe, altijd bamboe!

Toen wij voor het eerst bamboe aan onze voeten voelden, wisten we dat dit materiaal iets speciaals had. We waren meteen verkocht en wilden onze hele sokkencollectie vervangen door bamboe. Maar we wilden niet alleen comfortabele sokken; we zochten ook naar hoogwaardige kwaliteit, hygiëne en duurzaamheid.

En zo begon onze geweldige reis...

We wisten precies wat we wilden en hoe we het wilden. Onze zoektocht leidde ons langs verschillende fabrikanten en leveranciers. We kochten honderden sokken en probeerden ze allemaal uit, met als motto 'als het niets is, hebben we in ieder geval genoeg sokken voor de rest van ons leven'. De ene sok was goed, de andere beter, maar we vonden geen enkele sok die perfect was.

Sinds 2015 produceren onze partners sokken volgens onze wensen: de beste pasvorm gecombineerd met hoogwaardige kwaliteit bamboe. Eerlijk geproduceerd voor een eerlijke prijs. Samen met designers hebben we hard gewerkt en niet veel later was daar onze perfecte bamboe sok. Bambocks was geboren.

Maar we gingen verder dan alleen sokken. Onze passie voor duurzame producten bracht ons tot de ontwikkeling van comfortabele boxershorts en t-shirts met de perfecte pasvorm. Gemaakt van bamboe in combinatie met hoogwaardig biologisch katoen, zoals je van ons verwacht: milieuvriendelijker dan traditioneel katoen en duurzaam. En we zijn nog lang niet klaar. Onze reis is pas net begonnen...

Ontdek Bambocks en geniet van het comfort en de duurzaamheid van onze bamboe kleding. Sluit je aan bij onze milieuvriendelijke missie en ervaar het zelf!"

Assortiment Bambocks

Informatie Geen overeenkomende items gevonden