Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

unieke symbiose van mode en duurzaamheid en Sterke denim

wunderwerk

MEER DAN BIOLOGISCH.

Het modemerk wunderwerk staat voor de unieke symbiose van mode en duurzaamheid. Sterke denimstijlen en een modern portfolio met stijlvolle kleding en accessoires zijn het resultaat van cool design, hulpbronnenbesparende materialen en productieprocessen en kwaliteit.

Duurzaamheid is voor wunderwerk vanzelfsprekend en een fundamenteel onderdeel van de merkmissie. 

De normen van wunderwerk worden gemeten aan de hand van het welzijn van de natuur, dieren en mensen. Eerlijk, transparant en consistent. Voor een eerlijk, duurzaam product is de hele waardeketen belangrijk, ‘meer dan biologisch’. geeft precies dit essentiële proces weer. 

wunderwerk maakt indruk als ‘lovemark’ en maakt een eigentijds statement in de samenleving voor mode die verrijkt, inspireert en voortdurend verandert met het oog op een goede toekomst. 

Mode en duurzaamheid zijn geen tegenstelling.

Merk creatie

Het merk wunderwerk draagt ​​zijn naam als de onmiskenbare boodschap van oprichter Heiko Wunder: “In de toekomst zal er alleen maar duurzame mode zijn en zullen biologische producten etc. als vanzelfsprekend worden beschouwd”.

Heiko Wunder werkte vele jaren in verantwoordelijke functies bij internationale modebedrijven en kon waardevolle ervaring opdoen en implementeren op het gebied van design, productie, sociale verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Vanuit de vroege wens om met een zuiver geweten een modieuze collectie te creëren, ontstond in 2012 zijn eigen label met compromisloze duurzaamheid. De visie werd een merk: het bedrijf Rheinstoff GmbH & Co. KG werd opgericht met het merk wunderwerk. 

Sindsdien staat wunderwerk voor sociale en economische verantwoordelijkheid, een respectvolle behandeling van het milieu en maakt het een geloofwaardig statement over tijdsgeest, mode en stijlvol design.

Merk missie

Het Düsseldorfse label wunderwerk spreekt trendgerichte vrouwen en mannen aan die begrijpen hoe ze mode en duurzaamheid bewust kunnen combineren. De stijl is grootstedelijk, eerder clean en cool, zonder grote logo's of opvallende branding. 

wunderwerk maakt niet alleen indruk als modelabel met een “duurzame” achtergrond, maar ook als “love mark” en inspireert klanten emotioneel voor het merk. Het is belangrijk om de laatste trends te vertalen in een stijl die aansluit bij de merkpositionering en niet alleen maar om normen vast te stellen voor een milieukeur. 

De productie is erop gericht om in harmonie met het milieu, mens en dier te functioneren, d.w.z. om het gebruik van voor het milieu schadelijke gifstoffen en verontreinigende stoffen te vermijden en dus ook om te voorkomen dat mensen, dieren en het milieu ermee in contact komen.

“Kunststoffen” worden hier zoveel mogelijk vermeden, evenals gerecycled katoen of op aardolie gebaseerde kwaliteiten, omdat deze vaak aanzienlijk vervuilder zijn en recycling vaak een enorme hoeveelheid extra energie vergt.

Het merk produceert het merendeel van zijn producten binnen de EU/Europa, biedt een zeer goede prijs-prestatieverhouding en wordt alleen selectief verkocht via geselecteerde speciaalzaken, eigen winkels en online.

Direkt winkelen bij Wunderwerk

Assortiment Wunderwerk

 

Informatie Geen overeenkomende items gevonden