Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

olizart

oilzart

Olizart: Draagbare Kunst op Duurzame Kleding - Eerlijk, Milieuvriendelijk, Vegan, en Lokaal Geproduceerd

Ontdek de unieke wereld van Olizart, een merk gebouwd op de fundamenten van kunst en duurzaamheid. De eigenaar en kunstenaar, Olga, vervult haar droom van mode zonder schade en betaalbare kunst. Met Olizart combineert ze beide wensen door draagbare kunst te creëren op duurzame kleding.
 

Maak kennis met Olizart, waar kunst en duurzaamheid samensmelten in unieke, draagbare creaties. Olga, de visionaire kracht achter het merk, heeft een passie voor mode die minder schade aanricht en kunst die voor iedereen toegankelijk is. Bij Olizart komen deze idealen tot leven, waar duurzame kleding wordt omgetoverd tot draagbare kunstwerken.

Eerlijk Handelen: De kleding van Oilzart wordt in het Verenigd Koninkrijk bedrukt door Olga zelf. Ze kiest voor duurzame T-shirts, sweaters en hoodies op aanvraag en bedrukt ze met haar eigen kunstzinnige ontwerpen. De kleding wordt geproduceerd door een Franse leverancier die lid is van de Fair Wear Foundation. Met het "Leader" label heeft Fair Wear hen beloond, wat betekent dat hun hele toeleveringsketen door hen wordt gemonitord en voldoet aan hoge sociale normen.

Milieuvriendelijk: Olizart biedt uitsluitend kleding gemaakt van duurzame materialen. De hoodies zijn bijvoorbeeld gemaakt van 60% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, 20% katoen en 20% polyester. Hun sweatshirts bestaan uit 80% OCS-gecertificeerd biologisch katoen en 20% gerecycled polyester. De T-shirts en tassen zijn vervaardigd uit 100% OCS-gecertificeerd biologisch katoen.

Veganistisch: De kledingproducent is door Peta goedgekeurd als veganistisch, en de inkten die Olga gebruikt bevatten geen dierlijke producten.

Lokaal Geproduceerd: De producten worden bedrukt in het Verenigd Koninkrijk, maar vervaardigd door een Frans bedrijf dat productie heeft in Bangladesh (voor 84% van hun productie), China, Pakistan, Myanmar en Frankrijk.

Ontdek Olizart vandaag nog en omarm mode die zowel je geest als de planeet voedt.