Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Ontdek de waterdichte en stijlvolle collectie van Rains

Rains

Rains is een modern lifestylemerk dat waterdichte regenkleding voor wereldburgers ontwerpt

 

Ontdek de hoogwaardige en functionele waterdichte regenkleding, tassen en accessoires van Rains. Het merk is geïnspireerd op het element waar ze ons tegen beschermen: de regen. Shop nu exclusieve en originele regenkleding die traditionele opvattingen uitdaagt.

 

Rains is een regenkledingmerk dat is opgericht in 2012. De naam is een eerbetoon aan het element waartegen de producten van Rains beschermen: regen. Rains wil het woord 'regen' een nieuwe betekenis geven door de mogelijkheden van slecht weer te benadrukken in plaats van de ongemakken ervan. Het doel is om van elk product een feestje te maken voor alle kansen die op een regenachtige dag mogelijk zijn.

Rains begon met het opnieuw definiëren van traditionele rubberen regenjassen en lanceerde één enkel product: de poncho. In het daaropvolgende seizoen bracht Rains een volledige collectie op de markt met waterdichte kleding, tassen en accessoires. Elke collectie borduurt voort op deze gedachte: het opnieuw leven inblazen van traditionele regenkleding in de vorm van originele regenkleding die exclusief bij Rains verkrijgbaar is.

Rains richt zich niet alleen op functionaliteit, maar ook op stijl. Het merk combineert Scandinavische eenvoud met een globale esthetiek. Alle producten van Rains zijn hoogwaardig en waterdicht.

Het merk is geïnspireerd door het feit dat het woord 'regen' van oudsher zowel vreugde als onbehagen betekende.

Assortiment Rains

Naar de site van Rains

 • Een moderne kijk op de klassieke regenponcho, aangepast voor fietsers en een actieve levensstijl.

  rains poncho 1

  Een moderne kijk op de klassieke regenponcho, aangepast voor fietsers en een actieve levensstijl. Het ontwerp is voorzien van een los, gebloeiend silhouet met een knipvast halve placket. Optionele mouwen kunnen gecreëerd worden door middel van knakbevestigingen bij armen. Terwijl duimlussen zorgen voor een veilige pasvorm zelfs tijdens het woon-werkverkeer. Cape is afgewerkt met Rains' signature trekkoord met pet rand.

  Naar de poncho

  Ontdek de hoogwaardige en functionele waterdichte regenkleding, tassen en accessoires van Rains.

  Het merk is geïnspireerd op het element waar ze ons tegen beschermen: de regen.

  Shop nu exclusieve en originele regenkleding die traditionele opvattingen uitdaagt.

 • Harbin Puffer Jacket is een waterdichte winterjas met een toekomstgerichte esthetiek.

   rains1  rains2

  Harbin Puffer Jacket is een waterdichte winterjas met een toekomstgerichte esthetiek.

  Harbin Puffer Jacket is een waterdichte winterjas met een toekomstgerichte esthetiek. De Harbin Puffer-serie wordt gekenmerkt door blokvormige kamers, opvallende branding en oversized gevoerde zakken: de exclusieve Puffer van Rains. Dit opvallende model heeft veerloze kamers en is gemaakt van de kenmerkende waterdichte en ademende stof, waardoor je warm en comfortabel blijft in de koudste weersomstandigheden.

  Harbin Puffer Jacket heeft ultrasonisch dubbel gelaste naden, met fleece gevoerde zakken, verborgen stormmanchetten, een verborgen zak bij de sluiting met zijtoegang en een borstzak aan de binnenzijde. Het model is afgewerkt met een gewatteerde opstaande kraag en capuchon.

  • Waterdicht
  • Winddicht
  • Ademend
  • Featherless

  Over Rains:

  Ontdek de hoogwaardige en functionele waterdichte regenkleding, tassen en accessoires van Rains. Het merk is geïnspireerd op het element waar ze ons tegen beschermen: de regen. Shop nu exclusieve en originele regenkleding die traditionele opvattingen uitdaagt.

  Naar Rains

  Meer regenkleding

  Regelmatig komt de regen met bakken uit de lucht. In ons land kun je niet zonder praktische en modieuze regenkleding. Lekker droog blijven en er toch leuk uitzien? Het aanbod van fashionable regenkleding is enorm toegenomen, want het oog wil ook wat, al ziet het wazig door de regendruppels! Hier vind je vele soorten regenkleding, voor dames en heren, maar ook voor de kleintjes. De regenkleding in de rubriek varieert van regenbroeken en regenjassen tot volledige regenpakken waar geen druppel doorheen komt. Mode-musthaves in doffe kleuren, maar ook juist in hele felle kleuren.

  Meer over regenkleding