Happy-Size.nl is een van de grootste aanbieders van actuele mode in plus sizes.

Afdrukken

 

Happy-Size.nl is een van de grootste aanbieders van actuele mode in plus sizes.

 

Happy-Size.nl is een van de grootste aanbieders van actuele mode in plus sizes. Voor zowel mannen als vrouwen is er bij Happy-Size.nl een bijzonder ruime modecollectie te vinden, waarmee een modieuze garderobe samengesteld kan worden. Hun focus ligt op het creëren van uitgekiende kledingoutfits. 

Klanten vinden bij Happy-Size.nl voor iedere gelegenheid de juiste kleding, of het nu gaat om een outfit voor een sollicitatiegesprek, een oogverblindende jurk voor een eerste date of een trendy jeans voor elke dag. Want zij vinden dat iedereen, ongeacht maat, kleding moet kunnen dragen waar ze zich prettig in voelen. 

De collectie dames- en herenmode is ontwikkelt met oog voor detail. Hierbij volgen ze de ontwikkelingen en trends in de mode op de voet, want ze willen hun klanten elke keer weer de nieuwste mode kunnen aanbieden. Hun doel is niet alleen het verkopen van mode, maar ook het bieden van geluksmomentjes. Daarom is hun motto: Plus Size is Happy-Size.nl!

Er is weer een kortingscode online voor Happy Size. De kortingscode geeft € 15,- korting op het hele assortiment van 18 juni t/m 30 juni met de code: FN15. Minimale bestelwaarde: € 50,-


Hoofdcategorie: betermode betermode
Categorie: Grote maten mode voor mensen met een maatje meer Grote maten mode voor mensen met een maatje meer
Hits: 398 398
Login om te antwoorden