Happy-Size.nl is een van de grootste aanbieders van actuele mode in plus sizes.

 

Happy-Size.nl is een van de grootste aanbieders van actuele mode in plus sizes.

 

Happy-Size.nl is een van de grootste aanbieders van actuele mode in plus sizes. Voor zowel mannen als vrouwen is er bij Happy-Size.nl een bijzonder ruime modecollectie te vinden, waarmee een modieuze garderobe samengesteld kan worden. Hun focus ligt op het creëren van uitgekiende kledingoutfits. 

Klanten vinden bij Happy-Size.nl voor iedere gelegenheid de juiste kleding, of het nu gaat om een outfit voor een sollicitatiegesprek, een oogverblindende jurk voor een eerste date of een trendy jeans voor elke dag. Want zij vinden dat iedereen, ongeacht maat, kleding moet kunnen dragen waar ze zich prettig in voelen. 

De collectie dames- en herenmode is ontwikkelt met oog voor detail. Hierbij volgen ze de ontwikkelingen en trends in de mode op de voet, want ze willen hun klanten elke keer weer de nieuwste mode kunnen aanbieden. Hun doel is niet alleen het verkopen van mode, maar ook het bieden van geluksmomentjes. Daarom is hun motto: Plus Size is Happy-Size.nl!

Er is weer een kortingscode online voor Happy Size. De kortingscode geeft € 15,- korting op het hele assortiment van 18 juni t/m 30 juni met de code: FN15. Minimale bestelwaarde: € 50,-


Login om te antwoorden

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook