Modegids

Rains

Website: Rains

De naam Rains is een ode aan het element waartegen de producten van Rains ons beschermen: de regen. Dit woord stond van oudsher voor zowel vreugde als onbehagen en daarom wil Rains het een nieuwe betekenis geven door de mogelijkheden - in plaats van de ongemakken - van slechte weersomstandigheden in het zonnetje te zetten. Op deze manier wordt elk product een feestje voor alle kansen die op een regenachtige dag mogelijk zijn. Rains houdt zich sinds 2012 bezig met de innovatie van hoogwaardige regenkleding. Rains begon met het opnieuw definiëren van de traditionele rubberen regenjas en lanceerde één enkel product: de poncho. In het daaropvolgende seizoen bracht Rains een volledige collectie op de markt met waterdichte kleding, tassen en accessoires. Tot op de dag van vandaag borduurt elke collectie op deze gedachte voort: het opnieuw leven inblazen van traditionele regenkleding in de vorm van originele regenkleding die exclusief bij Rains verkrijgbaar is.

Direkte link naar: Dames (bezocht 0 keren)
Direkte link naar: tassen
Gelokaliseerd in: Regenkleding
Powered by SobiPro

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook