Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Gant NL

Ontdek de stijlvolle wereld van Gant, een Zweeds-Amerikaans modemerk dat in 1949 werd opgericht. Shop kleding voor heren, dames, kinderen en baby's, evenals woonartikelen, schoenen, ondergoed en accessoires zoals zonnebrillen en parfum. Gant is wereldwijd verkrijgbaar bij zowel retailers als in eigen winkels, en heeft vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Peru en nog veel meer landen. 

Gant is een bekend Zweeds-Amerikaans modemerk dat in 1949 werd opgericht als familiebedrijf en momenteel eigendom is van het Zwitserse Maus Frères Holding. Het merk biedt een uitgebreide collectie kleding voor heren, dames, kinderen en baby's, evenals woonartikelen, schoenen, ondergoed en accessoires zoals zonnebrillen en parfum. Met wereldwijde verkooppunten, zowel via retailers als in eigen winkels, is Gant actief in zeventig landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, Groot-Brittannië en Peru.

In Nederland heeft Gant vier eigen winkels, gevestigd in Amsterdam, Zeist, Breda en Maastricht. Daarnaast wordt Gant verkocht bij gerenommeerde warenhuizen zoals De Bijenkorf en winkels van HoutBrox in Uden en Apeldoorn. In België zijn er drie eigen Gant-winkels, te vinden in Brussel, Hasselt en Waveren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor jezelf of voor het hele gezin, Gant heeft voor ieder wat wils. Ontdek de stijlvolle collectie van Gant online of bezoek een van hun winkels en laat je inspireren.

 

 

Informatie Geen overeenkomende items gevonden