Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

ANWB Webwinkel

 

Maak kennis met de ANWB, de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond die de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Ontdek hoe de ANWB een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten gebruikt om haar leden te helpen in vrijheid en met plezier onderweg te zijn en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving.

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die zich richt op de belangen van haar leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De ANWB wil haar leden helpen om in vrijheid en met plezier onderweg te zijn door middel van diverse producten, diensten, maatschappelijke activiteiten, informatie en advies. Daarnaast zet de ANWB haar beïnvloedend vermogen in om bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving.

De missie van de ANWB is om haar leden te helpen in vrijheid en met plezier onderweg te zijn. De ANWB-leden staan hierbij centraal. Door de samenhang tussen de verenigingsactiviteiten en de bedrijfsmatige activiteiten kan de ANWB haar leden meer waarde bieden.

  Het hele ANWB assortiment