E-mailAfdrukkenExport ICS

Kledingruilavond let'S UNite

Titel:
Kledingruilavond let'S UNite
Wanneer:
ma, 16. december 2019, 19:30 h
Locatie:
Rembrandstraat 1A, Oud-Beijerland - Oud-Beijerland, zuid-holland
Categorie:
Kledingruil
Gemaakt door:
Super User

Omschrijving

Kledingruilavond let'S UNite

KLEDING RUILEN – beter voor het milieu en je portemonnee.

Voorafgaand aan ieder seizoen organiseren we bij let’S UNite op maandagavond een kledingruilavond van 19:30 uur tot 21:30 uur .

Lever VOORAF 5 kledingstukken in die je niet meer draagt en waar je een ander dolgelukkig mee kan maken, uiteraard zonder vlekken of beschadigingen. Additioneel zijn riemen, tassen en schoenen ook welkom (maximaal 3 stuks). En kom op de ruilavond kijken wat je graag weer in je kast wilt terughangen en neem maximaal 5 items weer mee terug!
Wat overblijft na de avond hoef je niet mee terug te nemen maar brengen we naar de voedselbank in Oud-Beijerland om andere mensen blij te kunnen maken.

PRAKTISCH:
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef duidelijk aan voor welke datum of data je je aan wilt melden. LET OP: er is plek voor maximaal 18 deelnemers
Voorafgaand aan de kledingruilavond zullen er 2 momenten geprikt worden waarop je je kleding al kunt inleveren. Je krijgt dan een ticket mee waarmee je op de avond zelf maximaal 5 kledingstukken kunt komen uitzoeken uit de ingeleverde kleding die we dan netjes gesorteerd hebben liggen.
Tijdens de kledingruilavond zijn er drankjes en hapjes om de gezelligheid te ondersteunen. Hiervoor vragen we een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken. Er zal dan een spaarpotje neergezet worden.

let’S UNite in duurzaamheid! ?


Locatie

Locatie:
Rembrandstraat 1A, Oud-Beijerland
Straat:
Circusstraat 4
Plaats:
Oud-Beijerland
Provincie:
zuid-holland
Land:
Netherlands

Omschrijving

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook