Alpaca Fashion Sjaals Heren (Beige)

Herenshawl model 18H in de kleur beige gecombineerd van Alpaca Fashion. Beige met roze sjaal met ruit voor heren van Alpaca Fashion. Duurzame materialen in geraffineerde accessoires. Alpaca Fashion is een specialist in het vervaardigen van mode-items die voor het grootste gedeelte uit alpacawol bestaan. De sjaals zijn gemaakt van 100% babyalpacawol, waardoor de stof niet kriebelt, licht, warm en vooral zacht aanvoelt. Zo ook deze sjaal, uitgevoerd in het beige met roze accenten en een ruitpatroon. De uiteindes zijn afgewerkt met franje. DETAILS De afmetingen van deze sjaal bedragen 180 cm x 35 cm. One size fits all.

€ 79.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Alpaca Fashion
Product
 

BURLINGTON Sokken Heren (Zwart)

Herensokken model 21020 King Regular in de kleur blauw gecombineerd van Burlington. Blauwgrijze sokken met ruit voor heren van het sokkenmerk Burlington. Karaktervolle kousen die passen onder iedere outfit. Dat zijn de sokken van Burlington. Dit paar sokken is uitgevoerd in het blauwgrijs met een blauw gecombineerd ruitpatroon en rode stiksels. Het materiaal bestaat uit 67% katoen en 33% polyamide. WASADVIES Machinewas van 40°, mag niet in de droger, niet strijken.

€ 12.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren BURLINGTON
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook