Woden Wonder Sneakers Kinderen (Grijs)

Kinderschoen model Sienna Wool in de kleur grijs van Woden. Grijze vilt sneaker met velvet veters en glitters voor meisjes van het Deense merk Woden. Natuur, eenvoud en puur zijn drie kernwoorden die Woden beschrijven. De Scandinavische roots komen terug in diverse elementen in de ontwerpen. Deze sneaker met ronde neus is uitgevoerd in grijze vilt met lilakleurige veters van velvet. Langs de veters, neus en op het hielpand zijn zilverkleurige metallics aangebracht. De binnenvoering is van stof, het uitneembare rubberen voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de semi-transparante rubberen loopzool met kurkprint een grof profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Woden vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 49.95

Lees verder

Meisjesschoenen Kinderen Woden Wonder
Product
 

Woden Wonder Sneakers Kinderen (Blauw)

Kinderschoen model Nora Velvet in de kleur blauw van Woden. Blauwe velvet sneaker met studs voor kinderen van het Deense merk Woden. Natuur, eenvoud en puur zijn drie kernwoorden die Woden beschrijven. De Scandinavische roots komen terug in diverse elementen in de ontwerpen. Deze sneaker met ronde neus is uitgevoerd in blauwe velvet met bijpassende veters. Het hielpand is donkerblauw en verrijkt met goudkleurige studs in de vorm van een vraagteken. De binnenvoering is van stof, het uitneembare rubberen voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de wit met zwart rubberen loopzool met kurkprint een grof profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Woden vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 36.95

Lees verder

Meisjesschoenen Kinderen Woden Wonder
Product
 

Woden Wonder Sneakers Kinderen (Groen)

Kinderschoen model Nora Dot Junior in de kleur mint van Woden. Mintkleurige sneaker met zilverkleurige dots en klittenband voor meisjes van het Deense merk Woden. Natuur, eenvoud en puur zijn drie kernwoorden die Woden beschrijven. De Scandinavische roots komen terug in diverse elementen in de ontwerpen. Deze sneaker is uitgevoerd in mintkleurige stof met zilverkleurige dots en een metallic hielpand. De achterbies is van bruin leer met een schubbenprint, de klittenbandsluitingen op de wreef helpen het aan- en uittrekken te versoepelen. De binnenvoering is van stof, het uitneembare rubberen voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de wit met mintkleurige rubberen loopzool een kurkprint en een fijn profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Woden vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 59.95

Lees verder

Meisjesschoenen Kinderen Woden Wonder
Product
 

Woden Wonder Sneakers Kinderen (Roze)

Kinderschoen model Nora Dot Junior in de kleur roze van Woden. Roze sneaker met zilverkleurige dots en klittenband voor meisjes van het Deense merk Woden. Natuur, eenvoud en puur zijn drie kernwoorden die Woden beschrijven. De Scandinavische roots komen terug in diverse elementen in de ontwerpen. Deze sneaker is uitgevoerd in roze stof met zilverkleurige dots en een metallic hielpand. De achterbies is van bruin leer met een schubbenprint, de klittenbandsluitingen op de wreef helpen het aan- en uittrekken te versoepelen. De binnenvoering is van stof, het uitneembare rubberen voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de wit met roze rubberen loopzool een kurkprint en een fijn profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Woden vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 59.95

Lees verder

Meisjesschoenen Kinderen Woden Wonder
Product
 

Woden Wonder Sneakers Kinderen (Diversen)

Kinderschoen model Ydun Pony in de kleur bruin van Woden. Bruin gecombineerde leopard sneaker met ponyhair en klittenband voor kinderen van het Deense merk Woden. Natuur, eenvoud en puur zijn drie kernwoorden die Woden beschrijven. De Scandinavische roots komen terug in diverse elementen in de ontwerpen. Deze sneaker met ronde neus is uitgevoerd in leer met ponyhair en een luipaardprint. De tong en achterbies zijn vervaardigd uit zwart leer met een schubbenprint. Twee klittenbandsluitingen lopen over de wreef om het aan- en uittrekken te versoepelen. De binnenvoering is van stof, het uitneembare rubberen voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de bruin met beige en zwart rubberen loopzool een grof profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Woden vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 99.95

Lees verder

Meisjesschoenen Kinderen Woden Wonder
Product
 

Woden Wonder Enkellaarsjes Kinderen (Zwart)

Kinderlaars model Odina Zipper Boot in de kleur zwart van Woden. Zwarte nubuck laars met klittenband en rits voor kinderen van het Deense merk Woden. Natuur, eenvoud en puur zijn drie kernwoorden die Woden beschrijven. De Scandinavische roots komen terug in diverse elementen in de ontwerpen. Deze bootie met ronde neus is uitgevoerd in zwarte nubuck. De voorzijde van de schacht beschikt over een rits waarover een klittenbandsluiting loopt. De binnenvoering is van imitatievacht, het uitneembare leren voetbed met kurkprint is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de wit rubberen loopzool met spikkels een grof profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Woden vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 54.95

Lees verder

Meisjesschoenen Kinderen Woden Wonder
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook