Pinocchio Sneakers Kinderen (Groen)

Kinderschoen model P-1581 in de kleur groen van Pinocchio. Hoge groene suède sneaker met rubberen neus en army print voor kinderen van het merk Pinocchio. Pinocchio is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van trendy kinderschoenen. De productie vindt plaats in Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgt het merk schoenen van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm in allerlei kleuren. Zo ook deze hoge sneaker met ronde rubberen neus, uitgevoerd in groen suède met een camouflageprint. De buitenzijde van de wreef is verrijkt met een uitgesneden ster van leer. Zwarte veters zijn door metalen ogen geregen en een rits- en klittenbandsluiting aan de binnenzijde van de schacht helpt het aan- en uittrekken te versoepelen. Het binnenwerk is volledig van leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een padded schacht en stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de white washed rubberen loopzool een gestreept profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 44.95

Lees verder

Jongensschoenen Kinderen Pinocchio
Product
 

Pinocchio Enkellaarsjes Kinderen (Antraciet)

Kinderlaars model P-2563 in de kleur antraciet van Pinocchio. Antracietkleurige nubuck gespbootie met vacht voor kinderen van het merk Pinocchio. Pinocchio is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van trendy kinderschoenen. De productie vindt plaats in Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgt het merk schoenen van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm in allerlei kleuren. Zo ook deze bootie met ronde neus en decoratieve gespbanden, uitgevoerd in antracietkleurige nubuck. De binnenzijde van de schacht beschikt over een rits- en klittenbandsluiting om het aan- en uittrekken te versoepelen. Het binnenwerk is volledig gevoerd met imitatievacht, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de rubberen loopzool een golvend profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 53.95

Lees verder

Jongensschoenen Kinderen Pinocchio
Product
 

Pinocchio Sneakers Kinderen (Blauw)

Kinderschoen model P1874 in de kleur blauw van Pinocchio. Blauw gecombineerde leren runner met ster voor kinderen van het merk Pinocchio. Pinocchio is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van trendy kinderschoenen. De productie vindt plaats in Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgt het merk schoenen van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm in allerlei kleuren. Zo ook deze sneaker, uitgevoerd in blauw leer en blauwe stof. De buitenzijde van de wreef bevat twee oranje strepen en een grijze, gestikte ster. Het hielpand is eveneens uitgevoerd in de kleur oranje. Een rits- en klittenbandsluiting aan de binnenzijde helpt het aan- en uittrekken te versoepelen. Het binnenwerk bestaat volledig uit leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de wit met zwart rubberen loopzool een grof profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 79.95

Lees verder

Jongensschoenen Kinderen Pinocchio
Product
 

Pinocchio Enkellaarsjes Kinderen (Cognac)

Kinderlaars model P-2563 in de kleur cognac van Pinocchio. Cognackleurig leren gespbootie met vacht voor kinderen van het merk Pinocchio. Pinocchio is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van trendy kinderschoenen. De productie vindt plaats in Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgt het merk schoenen van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm in allerlei kleuren. Zo ook deze bootie met ronde neus en decoratieve gespbanden, uitgevoerd in cognackleurig leer. De binnenzijde van de schacht beschikt over een rits- en klittenbandsluiting om het aan- en uittrekken te versoepelen. Het binnenwerk is volledig gevoerd met imitatievacht, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de rubberen loopzool een golvend profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 89.95

Lees verder

Jongensschoenen Kinderen Pinocchio
Product
 

Pinocchio Sneakers Kinderen (Rood)

Kinderschoen model P1874 in de kleur rood van Pinocchio. Rood gecombineerde leren runner met ster voor kinderen van het merk Pinocchio. Pinocchio is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van trendy kinderschoenen. De productie vindt plaats in Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgt het merk schoenen van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm in allerlei kleuren. Zo ook deze sneaker, uitgevoerd in rood leer en rode stof. De buitenzijde van de wreef bevat twee blauwe strepen en een witte, gestikte ster. Het hielpand is eveneens uitgevoerd in de kleur blauw. Een rits- en klittenbandsluiting aan de binnenzijde helpt het aan- en uittrekken te versoepelen. Het binnenwerk bestaat volledig uit leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de wit met zwart rubberen loopzool een grof profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 63.95

Lees verder

Jongensschoenen Kinderen Pinocchio
Product
 

Pinocchio Sneakers Kinderen (Grijs)

Kinderschoen model P1874 in de kleur grijs van Pinocchio. Grijs gecombineerde leren runner met ster voor kinderen van het merk Pinocchio. Pinocchio is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van trendy kinderschoenen. De productie vindt plaats in Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgt het merk schoenen van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm in allerlei kleuren. Zo ook deze sneaker, uitgevoerd in grijs leer en grijze stof. De buitenzijde van de wreef bevat twee gele strepen en een witte, gestikte ster. Het hielpand is eveneens uitgevoerd in de kleur geel. Een rits- en klittenbandsluiting aan de binnenzijde helpt het aan- en uittrekken te versoepelen. Het binnenwerk bestaat volledig uit leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de wit met zwart rubberen loopzool een grof profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 63.95

Lees verder

Jongensschoenen Kinderen Pinocchio
Product
 

Pinocchio Sneakers Kinderen (Wit)

Kinderschoen model P1834 in de kleur wit van Pinocchio. Wit leren sneaker met strepen en rubberen neus voor kinderen van het merk Pinocchio. Pinocchio is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van trendy kinderschoenen. De productie vindt plaats in Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgt het merk schoenen van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm in allerlei kleuren. Zo ook deze sneaker met rubberen neus, uitgevoerd in wit leer met twee zwarte strepen aan de buitenzijde van de wreef. De achterbies is ook uit zwart leer vervaardigd en een zwarte patch is op de tong te vinden. Een rits- en klittenbandsluiting aan de binnenzijde van de wreef helpt het aan- en uittrekken te versoepelen. Het binnenwerk bestaat volledig uit leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Een stevig contrefort draagt bij aan het comfort. Verder heeft de rubberen loopzool een fijn profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 79.95

Lees verder

Jongensschoenen Kinderen Pinocchio
Product
 

Pinocchio Sneakers Kinderen (Geel)

Kinderschoen model P1833 in de kleur geel van Pinocchio. Geel leren sneaker met rits voor kinderen van het merk Pinocchio. Pinocchio is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van trendy kinderschoenen. De productie vindt plaats in Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgt het merk schoenen van hoogwaardige materialen en een goede pasvorm in allerlei kleuren. Zo ook deze sneaker, uitgevoerd in geel leer met een blauw leren achterbies. Een patch van het merkembleem prijkt op de tong, een rits- en klittenbandsluiting aan de binnenzijde van de instap helpt het aan- en uittrekken te versoepelen. Het binnenwerk bestaat volledig uit leer, het uitneembare voetbed is te vervangen door een persoonlijke inlegzool. Verder heeft de wit rubberen loopzool een fijn profiel voor een stevige grip. PASVORM De ontwerpen van Pinocchio vallen over het algemeen normaal op maat.

€ 79.95

Lees verder

Jongensschoenen Kinderen Pinocchio
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook