Van Den Assem Accessoires Heren (Diversen)

Inlegzolen model Leopard In Sock voor dames/heren van Van den Assem Schoenen. Knipbare leopard inlegzolen voor dames en heren van Van den Assem Schoenen. Dit paar speelse inlegzolen is uitgevoerd met een luipaardprint. Knip de zool eenvoudig op maat met behulp van de kniplijnen onder de zool. Het materiaal bestaat volledig uit rubber.

€ 9.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Riemen Heren (Zwart)

Herenriem model 5501-1p in de kleur zwart van Van den Assem. Zwart leren ceintuur voor heren van Van den Assem. Deze riem is uitgevoerd in zwart leer met een zilverkleurige gesp en een glad lederen binnenvoering. De breedte van de riem bedraagt 3.5 cm. PASVORM Een riem met een breedte van 3,5 cm past (nagenoeg) in iedere pantalon met smalle lussen. Een ceintuur van 4 cm past vrijwel niet in een pantalon. MAATVOERING Deze riem wordt standaard geleverd in maat 115. Riem vermaken? Raadpleeg dan uw schoenmaker.

€ 69.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Riemen Heren (Bruin)

Herenriem model 5501-1p in de kleur bruin van Van den Assem. Bruin suède ceintuur voor heren van Van den Assem. Deze riem is uitgevoerd in bruin suède met een zilverkleurige gesp en een glad lederen binnenvoering. De breedte van de riem bedraagt 3.5 cm. PASVORM Een riem met een breedte van 3,5 cm past (nagenoeg) in iedere pantalon met smalle lussen. Een ceintuur van 4 cm past vrijwel niet in een pantalon. MAATVOERING Deze riem wordt standaard geleverd in maat 115. Riem vermaken? Raadpleeg dan uw schoenmaker.

€ 69.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Riemen Heren (Blauw)

Herenriem model 5501-1p in de kleur blauw van Van den Assem. Blauw suède ceintuur voor heren van Van den Assem. Deze riem is uitgevoerd in blauw suède met een zilverkleurige gesp en een glad lederen binnenvoering. De breedte van de riem bedraagt 3.5 cm. PASVORM Een riem met een breedte van 3,5 cm past (nagenoeg) in iedere pantalon met smalle lussen. Een ceintuur van 4 cm past vrijwel niet in een pantalon. MAATVOERING Deze riem wordt standaard geleverd in maat 115. Riem vermaken? Raadpleeg dan uw schoenmaker.

€ 69.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Riemen Heren (Groen)

Herenriem model 5501-1p in de kleur groen van Van den Assem. Groen suède ceintuur voor heren van Van den Assem. Deze riem is uitgevoerd in groen suède met een zilverkleurige gesp en een glad lederen binnenvoering. De breedte van de riem bedraagt 3.5 cm. PASVORM Een riem met een breedte van 3,5 cm past (nagenoeg) in iedere pantalon met smalle lussen. Een ceintuur van 4 cm past vrijwel niet in een pantalon. MAATVOERING Deze riem wordt standaard geleverd in maat 115. Riem vermaken? Raadpleeg dan uw schoenmaker.

€ 69.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Accessoires Heren (Blauw)

Dames- en herenparaplu in de kleur blauw. Deze 'open & close' paraplu houdt u droog tijdens de onvoorspelbare herfstdagen. De paraplu heeft een 8-baans doek met een diameter van 130 cm. Door de knop op het kunststoffen handvat in te drukken, vouwt de paraplu automatisch open. Dezelfde handeling in combinatie met het terugtrekken van het doek geldt ook voor het dichtvouwen van de paraplu. Met de klittenbandsluiting blijft het doek bij elkaar, door het polsbandje bij het handvat is de paraplu makkelijk te dragen en mee te nemen. Leuk detail: de paraplu wordt geleverd met een bijbehorende insteekhoes met schouderband.

€ 49.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Accessoires Heren (Cognac)

Herenportemonnee model Wallet Gents in de kleur cognac van Van den Assem. Cognackleurige leren portemonnee met krokoprint voor heren van Van den Assem. Deze herenportemonnee is uitgevoerd in kwaliteitsleer met een grove krokoprint. De binnenkant is eveneens uit leer vervaardigd en beschikt over meerdere steekvakjes om briefgeld en pasjes in op te bergen. AFMETINGEN De afmetingen van deze portemonnee bedragen 11 cm x 1 cm x 10 cm (LxBxH).

€ 39.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Accessoires Heren (Oranje)

Schoenveters in de kleur oranje van Mr. Lacy. Oranje schoenveters voor dames en heren van het merk Mr. Lacy. Kleurrijk, modieus en nét even anders. Het merk Mr. Lacy verzorgt iedere sneaker van vrolijke veters. Zo ook met dit oranje paar. Gemaakt om op te vallen! AFMETINGEN De afmetingen van de veters bedragen 130 cm x 10 mm (LxB).

€ 1.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Riemen Heren (Cognac)

Herenriem model 5501-1p in de kleur cognac van Van den Assem. Cognackleurig suède ceintuur voor heren van Van den Assem. Deze riem is uitgevoerd in cognackleurig suède met een zilverkleurige gesp en een glad lederen binnenvoering. De breedte van de riem bedraagt 3.5 cm. PASVORM Een riem met een breedte van 3,5 cm past (nagenoeg) in iedere pantalon met smalle lussen. Een ceintuur van 4 cm past vrijwel niet in een pantalon. MAATVOERING Deze riem wordt standaard geleverd in maat 115. Riem vermaken? Raadpleeg dan uw schoenmaker.

€ 69.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Riemen Heren (Taupe)

Herenriem model 5501-1p in de kleur taupe van Van den Assem. Taupekleurig suède ceintuur voor heren van Van den Assem. Deze riem is uitgevoerd in taupekleurig suède met een zilverkleurige gesp en een glad lederen binnenvoering. De breedte van de riem bedraagt 3.5 cm. PASVORM Een riem met een breedte van 3,5 cm past (nagenoeg) in iedere pantalon met smalle lussen. Een ceintuur van 4 cm past vrijwel niet in een pantalon. MAATVOERING Deze riem wordt standaard geleverd in maat 115. Riem vermaken? Raadpleeg dan uw schoenmaker.

€ 69.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Van Den Assem Accessoires Heren (Zwart)

Pasjeshouder in de kleur zwart van Van den Assem. Zwart leren pasjeshouder met logo voor heren van Van den Assem. Deze handige pasjeshouder is uitgevoerd in zwart saffiano leer met de gedrukte merknaam aan de voorkant. Dit model is voorzien van een voor- en achtervak en een apart compartiment in het midden. De pasjeshouder heeft geen sluiting. De afmetingen bedragen: lengte 11 cm x breedte 1 cm x hoogte 7.5 cm.

€ 29.95

Lees verder

Damesaccessoires Heren Van den Assem
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook