LouLou Essentiels Accessoires Dames (Rood)

Sleutelhanger model 03Keylobs in de kleur rood van Loulou Essentiels. Rood leren kreeftsleutelhanger voor dames van het Nederlandse merk Loulou Essentiels. Dit merk is geïnspireerd op de jaren '30 tot '50 in Parijs en heeft collecties met tassen welke geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Deze sleutelhanger in de vorm van een kreeft is uitgevoerd in rood en roze leer. De achterkant bevat de merknaam. AFMETINGEN De afmetingen van deze sleutelhanger bedragen 9 cm x 7 cm (LxB).

€ 19.95

Lees verder

Damesaccessoires Dames LouLou Essentiels
Product
 

LouLou Essentiels Accessoires Dames (Diversen)

Sleutelhanger model 03key octopus in diverse kleuren van By Loulou. Paars met roze lederen sleutelhanger met octopus van het Nederlandse merk By LouLou. Dit merk is geïnspireerd op de jaren '30 tot '50 in Parijs en heeft collecties met tassen welke geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Deze sleutelhanger bevat een leren octopus in de kleuren paars en roze met goudkleurige studs. Verder beschikt de sleutelhanger over een goudkleurig merkembleem, een miniatuur van de Eiffeltoren en een goudkleurige ring om aan uw tas of sleutelbos te bevestigen. AFMETINGEN SLEUTELHANGER 9 cm x 7 cm (LxB)

€ 20.95

Lees verder

Damesaccessoires Dames LouLou Essentiels
Product
 

LouLou Essentiels Accessoires Dames (Blauw)

Sleutelhanger model 03Scoop in de kleur blauw gecombineerd van Loulou Essentiels. Blauw gecombineerde leren ijsjessleutelhanger met studs voor dames van het Nederlandse merk Loulou Essentiels. Dit merk is geïnspireerd op de jaren '30 tot '50 in Parijs en heeft collecties met tassen welke geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Deze sleutelhanger in de vorm van een ijsje is uitgevoerd in blauw, turquoise en bruin leer met zilverkleurige studs. De achterkant bevat de merknaam. AFMETINGEN De afmetingen van deze sleutelhanger bedragen 11 cm x 6 cm (LxB).

€ 24.95

Lees verder

Damesaccessoires Dames LouLou Essentiels
Product
 

LouLou Essentiels Portemonnees Dames (Zwart)

Damesportemonnee model Cute 110G in de kleur zwart van Loulou Essentiels. Ronde zwart leren portemonnee met rits voor dames van het Nederlandse merk Loulou Essentiels. Dit merk is geïnspireerd op de jaren '30 tot '50 in Parijs en heeft collecties met tassen welke geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Deze ronde portemonnee is uitgevoerd in zwart generfd leer met de goudkleurige merknaam aan de voorkant. De binnenkant bestaat uit stof en met een goudkleurige rits aan de bovenkant is de beurs te sluiten. AFMETINGEN De afmetingen van deze portemonnee bedragen 10 cm x 2 cm x 10 cm (LxBxH).

€ 19.95

Lees verder

Damesaccessoires Dames LouLou Essentiels
Product
 

LouLou Essentiels Portemonnees Dames (Blauw)

Damesportemonnee model Cute 110G in de kleur petrol van Loulou Essentiels. Ronde petrolkleurige leren portemonnee met rits voor dames van het Nederlandse merk Loulou Essentiels. Dit merk is geïnspireerd op de jaren '30 tot '50 in Parijs en heeft collecties met tassen welke geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Deze ronde portemonnee is uitgevoerd in petrolkleurig generfd leer met de goudkleurige merknaam aan de voorkant. De binnenkant bestaat uit stof en met een goudkleurige rits aan de bovenkant is de beurs te sluiten. AFMETINGEN De afmetingen van deze portemonnee bedragen 10 cm x 2 cm x 10 cm (LxBxH).

€ 19.95

Lees verder

Damesaccessoires Dames LouLou Essentiels
Product
 

LouLou Essentiels Portemonnees Dames (Bordeaux)

Damesportemonnee model Cute 110G in de kleur bordeauxrood van Loulou Essentiels. Ronde bordeauxrode leren portemonnee met rits voor dames van het Nederlandse merk Loulou Essentiels. Dit merk is geïnspireerd op de jaren '30 tot '50 in Parijs en heeft collecties met tassen welke geschikt zijn voor diverse gelegenheden. Deze ronde portemonnee is uitgevoerd in bordeauxrood generfd leer met de goudkleurige merknaam aan de voorkant. De binnenkant bestaat uit stof en met een goudkleurige rits aan de bovenkant is de beurs te sluiten. AFMETINGEN De afmetingen van deze portemonnee bedragen 10 cm x 2 cm x 10 cm (LxBxH).

€ 19.95

Lees verder

Damesaccessoires Dames LouLou Essentiels
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook