Stuf Weste Soft rugbeschermer dames zwart roze

De?Stuf Weste Soft rugbeschermer heren zwart/roze is een eenvoudig aan te doen. Stuf rugbeschermer is een vest waarbij aan de binnen zijde een extra tailleband is bevestigd. Aan de voorbinnenzijde is het model gevoerd met fleece wat zorgt voor extra warmte. De rug wordt bescherm middels een soft paneel. Bij een val wordt de klap gebroken en zal de kans op letsel afnemen. Het soft paneel is in te drukken en zet zich zelf weer uit waardoor het model na een val niet vernieuwd hoeft te worden. \\n\\n* Ergonomisch voor gevormd voor optimaal comfort\\n* Mouwloos vest met doorlopende rits\\n* Voorzien van een zakje aan de binnenzijde\\n* Extra tailleband voor extra stevigheid\\n* Soft rugbeschermer voor bescherming tijdens sport activiteiten\\n* Soft panel breekt de val waardoor de kans op letsel afneemt?\\n\\nBestel de Stuf Weste Soft rugbeschermer dames zwart/roze nu eenvoudig online!?\\n\\n\\n\\n\\n\\nDames US Size\\nM\\nL\\n?\\n\\n\\nLengte in cm\\n152-164\\n164-175\\n?\\n\\n\\n\\n?\\nMerken: Stuf\\n

€ 89.99

Lees verder

Winteraccessoires Stuf
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook