Sinner Visor III OTG skibril unisex zwart

Sinner Visor III OTG skibril unisex zwart?beschikt over een dubbele lens met 100%? bescherming tegen UVA/B/C-straling. De skibril van Sinner beschikt aan de? binnenzijde over een hypoallergene schuimlaag? waarmee een extra zacht draagcomfort wordt gerealiseerd. Met behulp van een 'Over The Glasses' systeem wordt het mogelijk gemaakt om uw onder de skibril te dragen. Het Visor III-model beschikt over een verstelbare hoofdband die lang genoeg is om de skibril te dragen in combinatie met een skihelm. De zwarte skibril van Sinner beschikt over een dubbele lens welke zorgt dat de bril niet zal beslaan tijdens het afdalen van de piste. Dankzij de Double Orange Sintec Polarized lens waarover de Visor II OTG beschikt, is de bril geschikt in omstandigheden met veel ?n weinig licht. Tevens vermindert de lens de schittering en reflectie, terwijl tegelijkerheid het contract en de diepteperceptie wordt verbeterd.?\\n\\n* Dubbele lens met 100% UVA/B/C-bescherming?\\n* Hypoallergene schuimlaag aan de binnenzijde\\n* Geschikt om over de bril te dragen?\\n* Verstelbare, lange hoofdband?\\n* Anti condens lens?\\n* Double ORange Sintec Polarized lens?\\n\\nBesel de Sinner Visor III OTG skibril nu eenvoudig online bij Winter-Geest, d? winterspecialist!\\nMerken: Sinner\\n

€ 39.99

Lees verder

Skibrillen Sinner
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook