Sinner Typhoon skihelm zwart

De?Sinner Typhoon skihelm zwart?beschikt op de achterzijde over een skibrilhouder, waarmee de skibril beter op zijn plaats gehouden wordt tijdens het ski?n of snowboarden. De Sinner skihelm is voorzien van ventilatieopeningen om ademend vermogen te bieden. De zachte oorwarmers van de Typhoon zijn afneembaar. De zwarte skihelm is uitgerust met een Quick Release gesp die gemakkelijk te bedienen is. De Inmould technologie waarmee de Sinner skihelm gemaakt is, is licht van gewicht. Bovendien is het model voorzien van een comfortabele, schokabsorberende binnenvoering. Het Size Adapting systeem maakt het mogelijk de pasvorm te optimaliseren..\\n\\n* Ventilatieopeningen verzorgen ademend vermogen\\n* Lichtgewicht Inmould technologie\\n* Comfortabele, schokabsorberende binnenvoering\\n* Skibrilhouder houdt skibril goed op zijn plaats\\n* Afneembare oorwarmers\\n* Quick Release systeem is gemakkelijk te bedienen\\n* Optimale pasvorm middels Size Adapting systeem\\n\\nS???????????? = ? ? ? ? ? ? 55 - 56 omvang van het hoofd in centimeters\\nM??????????? = ? ? ? ? ? ? ?57 - 58 omvang van het hoofd in centimeters\\nL???????????? = ? ? ? ? ? ? ?59 - 60 omvang van het hoofd in centimeters\\nXL?????????? = ? ? ? ? ? ? ?61 - 62 ?omvang van het hoofd in centimeters\\n\\nBestel de Sinner Typhoon skihelm eenvoudig online bij Winter-Geest!\\nMerken: Sinner\\n

€ 69.99

Lees verder

Skihelmen Sinner
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook