Sinner Mohawk skibril mat zwart

De?Sinner Mohawk skibril mat zwart?beschikt over een dubbele, sferische lens die 100% UVA/B/C bescherming biedt. De Sinner skibril is uitgerust met het Outrigger positioning systeem, welke zorgt voor een comfortabele en consistente pasvorm. De anti-fog lens garandeert blijvend goed zicht op de skipiste en werkt contrast verhogend. In de binnenzijde van de zwarte skigoggle is zacht hypoallergeen schuim geplaatst om het draagcomfort te vergroten. De Mohawk is uitstekend te dragen in combinatie met een skihelm en beschikt over een verstelbare hoofdband. De lens van het model is ventilerend. De Sintec/Trans+ lens is geschikt voor alle omstandigheden. De lens vermindt schittering en reflectie en vergroot het zicht, het contrast en de diepteperceptie. Bovendien reageert de lens op veranderende omstandigheden met betrekking tot helderheid. De vermoeiheid van het oog wordt verminderd en er vindt constante aanpassing plaatst om de visuele ervaring te optimaliseren.\\n\\n* Dubbele, sferische lens met 100% UVA/B/C bescherming\\n* Outrigger positioning systeem voor een comfortabele en consistente pasvorm\\n* Anti-fog lens garandeert blijvend goed zicht\\n* Zacht hypoallergeen schuim in de binnenzijde\\n* Uitstekend te dragen in combinatie met een skihelm\\n* Verstelbare hoofdband\\n* Ventilerende lens\\n* Sintec/Trans+ lens (categorie 1-3): Geschikt voor alle omstandigheden; vermindert schittering en reflectie; vergroot zicht, contrast en diepteperceptie; reageert op veranderende helderheid; vermindert vermoeidheid van het oog; constante aanpassing voor optimale visuele ervaring\\n\\nBestel de Sinner Mohawk skibril mat zwart nu eenvoudig online bij Winter-Geest!\\nMerken: Sinner\\n

€ 103.99

Lees verder

Skibrillen Sinner
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook