O Neill PW Phase ski jas dames zwart

O?Neill PW Phase ski-jas dames zwart is een winterjas met aan de capuchon een bondkraag. De O?Neill jas is een winterjas die heel goed te gebruiken is tijdens het ski?n en of anderen wintersportuitdagingen. De wintersportjas is ook uitgerust met een skipas vakje op de linker mouw deze is goed afgewerkt en is dus bijna niet zichtbaar. Het vakje is afsluitbaar met een ritssluiting. De technische features als 10k-10k waterdichtheid en ademend vermogen zorgen voor een zeer comfortabel gevoel. Daarnaast beschikt de ski-jas van O?Neill over een sneeuwvanger.\\n \\n * Capuchon met bondje\\n * Skipas vakje\\n * Waterdicht en ademend vermogen\\n * Sneeuwvanger\\n \\n Bestel de Oneill PW Phase winterjas dames zwart nu eenvoudig online bij Winter-Geest, d? Winterspecialist!\\nMerken: Oneill\\n

€ 159.99

Lees verder

Winterkleding Oneill
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook