The North Face Vault rugtas grijs oranje

The North Face Vault rugtas grijs/oranje?is geschikt voor een laptop van maximaal 15 inch. De rugtas van The North Face beschikt over twee verschillende hoofdcompartimenten met ritssluiting. Aan beide zijkanten zijn twee mesh-voerende zijvakken geplaatst, waar bijvoorbeeld ruimte is voor een bidon. De ventilerende gewatteerde schouderbanden dragen bij aan een aangenaam en luchtdoorlatend comfort. Beide verstelbare schouderbanden zijn door middel van een kliksysteem indien dit gewenst wordt, aan elkaar te klikken. De verstevigde achterzijde zorgt voor duurzaamheid, en tevens draagt het bij aan een hoger draagcomfort. Om de opslagcapiciteit te verhogen is aan de binnenzijde van de Vault nog een handig vakje geplaatst, waardoor u verschillende accesoires kunt ordenen. Op de bovenzijde is een verstevigd handvat geplaatst, waardoor de grijze rugtas eenvoudig met de hand kan worden gedragen of? kan worden opgehangen. De rugzak heeft een volume van 26,5 liter en een totaal gewicht van 760 gram.?\\n\\n* Twee verschillende hoofdcompartimenten met ritssluiting\\n* Mesh voerende zijvakken\\n* Gewatteerde schouderbanden met kliksysteem\\n* Verstevigde achterzijde\\n* Handig binnenvakje\\n* Verstevigd handvat\\n* Hoge opslagcapiciteit\\n* Opbergruimte voor een laptop van maximaal 15 inch\\n\\nAfmetingen: 28,6 x 33,7 cm\\n\\nBestel de The North Face Vault rugtas nu eenvoudig online!\\nMerken: The North Face\\n

€ 62.99

Lees verder

The North Face
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook