Craft Cool sportbh C cup dames wit

De Craft Cool sportbh C-cup dames wit is een nauwsluitend model. De strakke boord in combinatie met de elastische stof geeft de Craft sportbh een goede pasvorm. De sterk elastische stof biedt naast stevigheid ook een lichte bewegingsvrijheid. De sportbh van Craft is mesh gevoerd voor de nodige verkoeling tijdens het sporten. Het racerback design aan de achterkant vergroot de bewegingsvrijheid van het model. De sportbh heeft een ronde hals en de zachte binnenkant biedt comfort en voorkomt irritatie met de huid. De gevulde schouderbanden vergroten het comfort en transpiratie wordt snel afgevoerd bij een hoge temperatuur.\\nMaten:\\nS = 70C\\nM = 75C\\nL = 80C?\\n* Nauwsluitend model\\n* Strakke boord en elastische stof geven goede pasvorm\\n* Sterke elastische stof biedt stevigheid en lichte bewegingsvrijheid\\n* Mesh voering voor verkoeling\\n* Racerback design vergroot bewegingsvrijheid\\n* Ronde hals\\n* Zachte binnenkant biedt comfort en voorkomt irritatie met de huid\\n* Gevulde schouderbanden vergroten comfort\\n* Transpiratie snel afgevoerd bij hoge temperatuur?\\nMateriaal: 83% polyester, 17% elastaan\\nBestel de Craft Cool sportbh C-cup dames wit nu eenvoudig online!\\nMerken: Craft\\n

€ 43.99

Lees verder

Fitness accessoires Craft
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook