Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

MIYSUMIYSU : een duurzaam kledinglabel voor de bewuste en eigenzinnige vrouw in het midden/hoog segment. De prachtige collectie’s zijn verkrijgbaar in de MIYSU-winkel in Gorinchem én via de webshop: www.miysu.com.

Bewust & uniek
De naam MIYSU bestaat uit de Spaanse woorden mi y su. Dit betekent: mijn en jouw of mijn en haar. “Met dit merk en de daarbij behorende stijl en signatuur wil ik andere vrouwen inspireren. Mijn stijl wordt jouw stijl of haar stijl.” De collectie van MIYSU maakt een statement. Bijzondere details en originele designs zijn twee eigenschappen die direct in het oog springen. De collectie bestaat uit broeken, vesten, blouses, jurken en tops. Hoewel trends uiteraard een rol spelen in de ontwerpen van MIYSU, staat originaliteit en eigenheid centraal.

Accessoires:
Voor het compleet maken van elke outfit, maken ook accessoires van exclusieve merken zoals Chan Luu welke met name worden gedragen door vele celebs zoals Lady Gaga, Reese Witherspoon etc. deel uit van de webshop.Hiernaast een groot assortiment van de collectie van de Nederlandse sieradendesigner Petra Reyrink. Ook lederwaren van het designerlabel Cellarich zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

Duurzaam vanaf scratch
Bij de productie van de kleding staat een duurzaam en eerlijk proces centraal. Dit begint al met de inkoop: de stoffen zijn allemaal op een zorgvuldige en ecologische wijze vervaardigd. De productie vindt plaats in kleine ateliers in Europa, onder goede werkomstandigheden en tegen een eerlijk loon. Over elk onderdeel van het productieproces is goed nagedacht. Zo worden de zelf ontworpen prints op een duurzame manier op de stof aangebracht. Ria: “Deze aandacht voor de productiewijze draagt bij aan de kwaliteit van het eindproduct: duurzame, goed uitgewerkte modellen met een hoog draagcomfort!”

Assortiment

Naar Miysu

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook